Sant Miquel del Fai: Gestió de l'aforament i obertura automàtica de barreres

Després de més de 5 anys d'obres i intervencions per part de la Diputació a l'entorn de l'espai natural de Sant Miquel del Fai, finalment va obrir les seves portes als visitants. Per tal d'accedir-hi és imprescindible la reserva anticipada que es pot realitzar des de la web de la Diputació, enllaçada amb Loriun.

El visitant ha d'escollir quantes persones i vehicles accediran a l'espai i es generen els QRs necessaris per obrir automàticament tant la barrera del cotxe, com l'accés de les persones.

Generació de QRs a mida

Perquè això funcioni, s'ha fet una generació de codis QR a mida per tal de comunicar-se amb la barrera i obrir-se en funció del dia i l'hora que l'usuari té la reserva feta.

Gestió de calendari

Actualment l'espai només obre durant caps de setmana i festius, però des del control de calendari poden obrir o tancar els dies que vulguin i augmentar o reduir aforaments quan convingui.

Missatges massius a tots els usuaris

Degut a la casuïstica de la zona i per diferents motius, és possible que puntualment s'hagi de tancar l'accés encara que ja hi hagi usuaris que tinguin la reserva feta. És per això que fan ús de l'eina d'enviament de correus massiva, que els permet enviar un avís a tots els usuaris que tenen una reserva per un dia o un interval de dates concret.

Altres implantacions realitzades