monestir de sant pere de casserres

Gestió d'entrades i esdeveniments a Sant Pere de Casserres

Des del Consell Comarcal d'Osona es volia una eina senzilla per tal de digitalitzar tot el procés de la venda d'entrades que es fan per accedir al Monestir de Sant Pere de Casserres, un dels llocs emblemàtics d'Osona.

En aquest cas, no fan servir la plataforma per a vendre entrades a través de la web (almenys no encara), sinó per portar tot el control del que hi ha a taquilla i poder registrar les estadístiques dels visitants.

Amb Loriun poden veure en temps real les dades de les entrades venudes en cada moment, la recaptació total i el públic que accedeix. A més a més de les gràfiques i informació que ofereix la plataforma, tot és exportable a Excel on encara es pot fer una explotació més profunda de les dades.

Venda d'entrades del Festival d'Estiu

Durant algunes tardes de juliol, en aquest entorn idíl·lic, es fan diversos concerts. Aprofiten el mateix perfil de Loriun per vendre les entrades a través d'internet de manera anticipada. Tot això ho poden fer sense disposar de TPV propi, utilitzant el mètode de pagament de Loriun i rebent un sol ingrés al final del festival.Com en tots els perfils, amb plena autonomia per a generar devolucions, control d'estocs i aforaments i validació de les entrades mitjançant codis QR i la nostra aplicació per mòbils.

Altres implantacions realitzades